Schadeherstel

Voor al uw schade’s kunt u terecht bij Honda Verhagen. Vanaf 1963 zijn wij een erkend BOVAG auto/schadebedrijf. Wij repareren alle merken en alle schade’s met veel ervaring.
Honda Verhagen kent geen lange wachtijden. Kleine schades zoals een bumper voor- en/of achter en/of zijscherm, motorkap en dergelijke repareren/spuiten wij in de ochtend en kunt u uw auto meestal weer eind van de middag ophalen. 

Ook garanderen wij dat voor het inplannen van de schade’s, uw auto binnen 2 dagen aan de beurt is. U krijgt van ons gratis vervangend vervoer en nemen wij het eigen risico over tot € 150,-.

Wij repareren:

  • Grote schades
  • Kleine schades
  • Ruitschade
  • Restylen
  • Schades aan uw leaseauto

Honda’s worden steeds complexer. Dat komt onder meer door de vele veiligheidsvoorzieningen die uw Honda telt. Voorzieningen, die grotendeels aan het oog onttrokken zijn. Zoals bijvoorbeeld airbags, VSA (Vehicle Stabilty Assist), Inflatable Curtains en WHIPS (bescherming tegen een whiplash) en niet te vergeten het Honda IMA Hybride systeem. Ze zijn opgebouwd uit hoogwaardige Honda-componenten, die uitsluitend door ervaren Honda-experts en met behulp van de juiste moderne faciliteiten te repareren zijn.

Onze zorgvuldig opgeleide specialisten kennen uw Honda en al zijn specificaties tot in elk detail. Zij werken als enige met de originele Honda-onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de Honda-voorschriften. Uw auto krijgt dan ook gegarandeerd zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug.

 


Schade?
Heeft u schade? Maak dan direct een afspraak voor schadeherstel.

Schade herstel afspraak maken